BABYFOOT

Bilde av babyfoot fotpleieprodukt

BABY FOOT FOTPEELING


Baby Foot fotpeeling er enkel og effektiv fotpleie for hjemmebruk. Baby Foot fotpeeling fjerner tørr og hard hud fra foten ved hjelp av naturlige ingredienser. Ved bruk av Baby Foot vil du oppleve at de overflødige døde hudcellene på foten forsvinner. I tillegg til å fjerne den overflødige huden, blir føttene silkemyke og full av fuktighet.

Baby Foot er kanskje den enkleste måten å få velstelte føtter på. Baby Foot fotpeeling fjerner døde hudceller på føttene slik at tørr og hard hud på føtter og hæler forsvinner. Hovedingrediensene i Baby Foot er fruktsyrer som trenger inn og fjerner døde hudceller. Produktet gir silkemyke føtter på en enkel og effektiv måte. Baby Foot er det mest solgte produktet innen fotpleie i Japan.

Hvordan bruke Baby Foot


Baby Foot er fotpleie til hjemmebruk og består av to sokker med pleiende gel. Skyll bena og putt bena i plastsokkene. Lukk igjen med tapen som følger med. Bruke gjerne et par bomullsokker over for å holde gelen på plass. Sokkene beholdes på i 1 time, og deretter vaskes gelen bort. Etter ca. 5-7 dager vil det starte en peelingprosess. Rubb den overflødige huden av med et håndkle eller med hendene når prosessen starter. Bruk ikke fil eller kniv da dette kan skade huden. Det kan ta opptil to uker før peelingen er ferdig, men dette vil variere fra person til person.

Når fotbehandlingen er over, vil det døde hudlaget være borte og du får silkemyke føtter. Det anbefales å bruke Baby Foot fotkrem med sheasmør etter fotbehandlingen er ferdig slik at resultatet blir optimalt.

Anbefales ikke for gravide eller diabetikere. Innhold: 2 sokker

Babyfoot fotpleie i bruk
Bilde av babyfoot fotmaskeproduktet

BABY FOOT FOTMASKE


BABY FOOT FOTMASKE FOR INTENSIV FUKTIGHET !

* MED 18 FUKTGIVENDE OG

* 14 NATURLIGE INGREDIENSER.

* SKAL VÆRE PÅ FOTEN KUN 15 MINUTTER.

* ENKEL Å BRUKE.

* RASKT RESULTAT.BRUKSANVISNING: (Hvert par er for en gangs bruk.)

* Vask føttene og putt dem i plastikksokkene på begge føttene.

* Lukk sokkene med tapen som følger med rundt anklene.

* Ha plastikksokkene på i 10 til 15 minutter slik at produktet absorberer.

NB: Tiden kan avpasses i forhold til hudens tørrhet inntil 30 minutter.

* Etter 10 til 15 minutter skal lotionen masseres lett inn i huden.

BABY FOOT FOTKREM EXTRA RICH

Motvirker tørrhet og irritasjon.


De døde hudlagene på fotsålene er mye tykkere enn andre steder og tørker fort ut. Regelmessig tilføring av fuktighet forebygger død hud og sørger for at huden er myk og smidig. Derfor er det en god vane å bruke Baby Foot fotkrem extra rich som er tilført rikelig med gode komponenter. Det anbefales å bruke fotkremen over natten, og neste morgen er føttene silkemyke.


Innhold

Shea butter: Trenger dypt inn i huden for å oppta fuktighet og holde på vannet i huden.

Vitamin E-kapsel: Forebygger oksydering i huden. Opprettholder hudens elastisitet og smidighet og har anti-aging effekt.

Hyll blomsterekstrakt: Roer irritert hud og holder huden frisk.

Bilde av Babyfoot fotkrem extra rich

BABY FOOT PÅ YOUTUBE