MICRO CELL

Vi er Micro cell


Den høyeste kvaliteten, medisinsk ekspertise og mer enn tre årtier med erfaring – det er MICRO CELL. Det er ikke tilfeldig at MICRO CELL er spesialist i hånd- og neglepleie. Allerede i 1989 revolusjonerte ekspertteamet hos MICRO CELL behandlingen av sprø negler med sitt spesielle NAIL REPAIR system. Med det begynte den banebrytende karrieren for tidens mest verdensskjente førstehjelp for negleproblemer. Til i dag er det ingen som har slått det enestående virkesystemet til MICRO CELL.

Med høy produktkvalitet og innovative formler basert på de mest aktuelle forskningsresultatene har MICRO CELL i mer enn 30 år overbevist kunder verden over.

Hvert MICRO CELL produkt har et differensiert spekter av virkemåter for å kunne reagere på forskjellige belastningskriterier. Dette gjør MICRO CELL til en målrettet problemløser som garantert virker – alltid.

Microcell
Bilde av Nail vital flaske Bilde av grønn version av nail vital flaske

Nail Vital


NAIL VITAL, den beviselige SOS hjelpen, ble spesielt utviklet som instant redning for sprø og svake negler. Det høyeffektive produktet stabiliserer svake og sprø negler. Allerede etter en kort bruksperiode på bare 2 – 3 uker vokser neglene seg tydelig sterkere og motstandskraftige.

Den enestående virkemåten baserer seg på gjenoppretting av proteinene i hornlaget. På den måten blir skadete negler forsterket og beskyttet mot oppriving og flising.

Den teknologisk fundamenterte sammensetningen av innholde med den raske og effektive virkningen er årsaken til at dette neglereparasjonssystemet i mer en 30 år er nummer 1 når det gjelder behandling av negleproblemer.

NAIL VITAL kommer også i GRØNN versjon: Nail Vital Grønn beskytter mot UV-stråler og misfarging.

COLOUR REPAIR

Førstehjelp for sprø negler. Originalen fra 1989.


MICROCELL COLOUR REPAIR viser lidenskapen for fargemangfoldet. Med denne fantastiske kombinasjonen av reparasjon, pleie og farge har det lykkes MICRO CELL og utvikle en sammensetning som gir flottere negler. Samtidig gir det en sunn vekst og god stabilitet av neglen.

Effekten av dette revolusjonerende konseptet baserer seg på en eksklusiv sammensetning som i tillegg til den beviste MICRO CELL NAIL REPAIR komplekset er tilført silisum, kalsium, grønnalger samt en spesiell diamant- gloss. Den høypigmenterte reparasjonslakken er drøy i bruk, holdbar og er aktiv mot oppriving og flising av negletuppene. De mange fargevariantene gir noe for enhver smak og anledning og er det perfekte beauty-høydepunktet.

Med denne hurtigtørkende longlasting høyglanslakk i tallrike moderne sjatteringer setter MICRO CELL igjen standaren for en ny generasjon neglepleie. Reperasjon av negler og Make-up i ett – nok en innovasjon!

Microcell
Microcell

ANTI AGING HAND CARE CONCEPT


ANTI AGING HAND CARE CONCEPT er et sensasjonelt aktivt system og tillegg til suksess-serien MICRO CELL til foryngelse av hender.

Anti Aging pleie for ansiktet kjenner alle. Anti Aging håndpleie derimot er innovativt.

Våre hender er utsatt for mye. De er i daglig bruk med diverse arbeid og er i tillegg utsatt for ytre påvirkninger. Alt dette skader bare ikke, men gjør også at huden på hendene aldres raskt. Hendene blir ofte tørre, sprø og stramme, og de kan også klø.

MICROCELL`s pleiekonsept har oppgaven med å bremse en for tidlig aldringsprosess samt redusere synlige og uønskede tegn på denne prosessen.

Den unike virkemåten baserer seg på moderne kunnskap om aktuell Anti Aging forskning. Den revolusjonerende systempleien gjør plagete hender myke og deilige igjen og gir dem et mer ungdommelig utseende.

BLI MED PÅ SUKSESSHISTORIEN!

Er du begeistret for Micro Cell?
Ønsker du å generere mer business med våre attraktive produkter?
Voks gjerne sammen med oss og bli vår samarbeidspartner.
Vi gleder oss til at du tar kontakt!

MICRO CELL står for:

• Høy produktkvalitet og sikkerhet

• Mer enn 30 års erfaring

• Kontinuerlig utvikling og innovasjon

• Omfangsrikt produktsortiment

• Coaching pr. telefon og Internett

Microcell